Agenda 2030

De 17 belangrijkste punten van het World Economic Forum. Een hoax, uitgelegd door de Silent Warriors

Agenda 2030

Er wordt gezegd dat deze ‘mondiale doelstellingen’ ‘door alle wereldleiders zijn overeengekomen om tegen 2030 een groenere, eerlijkere en betere wereld op te bouwen, en we spelen allemaal een rol bij het bereiken ervan.’ Met ‘rol’ bedoelen ze dat van mensen wordt verlangd dat ze gehoorzame digitale burgers zijn, zonder persoonlijke rechten of vrijheden, en ‘niets bezitten en gelukkig zijn’.

Het is belangrijk op te merken dat deze 17 doelen voornamelijk worden gebruikt voor marketingpraatjes om de massa ervan te overtuigen dat dit allemaal voor het algemeen belang is. Binnen deze 17 doelen hebben ze 169 doelen met 230 indicatoren die de voortgang van die doelen meten. Bij veel van deze doelstellingen gaat het om het verzamelen, aggregeren en delen van belangrijke gegevens, en veel van wat wordt beschreven lijkt op de marketingstunt ( leugen ) die in de 17 doelen wordt gebruikt. Met andere woorden, ze geven aan wat ze van plan zijn te doen, maar doen het niet echt, of voeren een doel uit, maar om precies de tegenovergestelde reden als aangegeven.

Een perfect voorbeeld is hun streven naar iedereen in de wereld om toegang te krijgen tot een bankrekening onder het mom van gelijkheid en om directe hulp te kunnen bieden aan mensen in armoede. Maar als je al hun andere plannen rond de financiële sector bekijkt en Met digitale ID’s wordt het heel duidelijk dat dit ten doel heeft een universeel basisinkomen te creëren dat wordt gecontroleerd en de uitgaven worden gecontroleerd op basis van een sociale score die is afgeleid van iemands gehoorzaamheidsniveau.


1. Geen armoede

“Samen kunnen we de hongerigen voeden, ziekten uitroeien en iedereen in de wereld de kans geven om te bloeien en een productief en rijk leven te leiden.”

Wat gebeurt er?
We hebben dit lied en dans al tientallen jaren gehoord, terwijl de VS biljoenen aan belastinggeld hebben gestolen om naar verluidt andere landen zonder succes te helpen, omdat het slush-fondsen zijn. Momenteel hebben we allemaal te maken met opzettelijke voedseltekorten, verstoringen van de productieketen, inflatie, massale bedrijfssluitingen en steden die gesloten zijn voor gedwongen afsluitingen. De uitrol van een proefprogramma met gegarandeerd basisinkomen in meer dan 57 steden, waarbij mensen tot 1.000 dollar per maand kunnen uitgeven, zodat het kan worden bijgehouden, met als doel een federaal beleid van universeel inkomen voor iedereen te creëren.

2. Geen honger

“Beëindig de honger, bereik voedselzekerheid en verbeterde voeding en bevorder duurzame landbouw.”

Wat gebeurt er?
Gecontroleerde hongersnood, baby’s kunnen geen kunstvoeding krijgen, boeren worden uitgesloten van kunstmest en water, synthetisch vlees in laboratoriumteelt, genetisch gemodificeerde producten, het opkopen en opdrogen van landbouwgrond. De AGRA van Bill Gates heeft de honger in Afrika zelfs met 31% doen toenemen.

3. Goede gezondheid en welzijn

“Zorg voor een gezond leven en bevorder het welzijn voor iedereen, op alle leeftijden. De afgelopen vijftien jaar is het aantal sterfgevallen onder kinderen gehalveerd.”

Wat gebeurt er?
Meer dan 75% van ons voedsel is GMO, ernstige hartziekten, beroertes, diabetes en zwaarlijvigheid zijn buiten de hitlijsten, de FDA blokkeert therapieën waarvan bewezen is dat ze werken, verwijdert medische vergunningen van artsen die het aandurfden mensen te behandelen, dwong kinderen om met bacteriën gevulde maskers te dragen uren per dag werden ouderen vermoord in verpleeghuizen, werd experimentele gentherapie verplicht, waardoor wereldwijd honderdduizenden mensen stierven, inclusief baby’s.

4. Kwaliteitsonderwijs

“Zorg voor inclusief en rechtvaardig kwaliteitsonderwijs en bevorder de mogelijkheden voor levenslang leren voor iedereen.”

Wat gebeurt er?
Hersenspoeling op grote schaal door middel van sociaal-emotioneel leren, kritische rassentheorie, seksualisering van kinderen, genderverwarring, puberteitsblokkers, verplichte maskers op scholen, universiteiten die eisen dat studenten experimentele gentherapie krijgen, een totaal gebrek aan academisch onderwijs en barbaarse studieleningen. Maar ja, ze willen wel een “levenslange” gehoorzaamheidstraining.


5. Gendergelijkheid

“Bereik gendergelijkheid en geef alle vrouwen en meisjes meer macht. Politieke, economische en sociale gelijkheid voor vrouwen zal alle wereldburgers ten goede komen.”

Wat gebeurt er?
Meisjes zijn geconditioneerd om elk gevoel van eigen identiteit en geslacht te verliezen, waardoor ze totaal in de war raakten terwijl ze werden getraind om onafhankelijk te zijn van hun ouders. Vrouwen werden geconditioneerd om hun kinderen achter te laten en buitenshuis te werken om de gezinseenheid te verbreken, en dit alles terwijl manipulatietactieken werden toegepast. werden geïnjecteerd om tegelijkertijd mannen te demoraliseren. Het gaat niet om ‘gelijkheid’, het gaat om het controleren van een bevolking door ze te verdelen.

6. Schoon water en sanitaire voorzieningen

“Zorg voor de beschikbaarheid en het duurzame beheer van water en sanitaire voorzieningen voor iedereen. Eén op de drie mensen leeft met sanitaire voorzieningen. Dit veroorzaakt onnodige ziekten en sterfgevallen.”

Wat gebeurt er?
Boeren hebben geen toegang meer tot water omdat hun velden droogvallen, de straten zijn vol daklozen, crackpijpen, naalden en uitwerpselen, immigranten worden verwelkomd door de bus- en vliegtuigladingen terwijl ze tests achterwege laten, hulp krijgen en op straathoeken staan ​​te smeken om geld omdat ze zogenaamd zonder water of sanitaire voorzieningen leven.

7. Betaalbare en schone energie

“Zorg voor toegang tot betaalbare, betrouwbare, duurzame en moderne energie voor iedereen. Het zo snel mogelijk implementeren van deze nieuwe energieoplossingen is essentieel om de klimaatverandering tegen te gaan, een van de grootste bedreigingen voor ons eigen voortbestaan.”

Wat gebeurt er?
De miljardairs verdienen geld met deze industriële industrie en introduceren tegelijkertijd het volledig elektrische tijdperk van voertuigen die op afstand kunnen worden uitgeschakeld met een noodstopschakelaar. De gasprijzen hebben een recordhoogte bereikt en het Biden-regime heeft onze strategische aardoliereserve naar het laagste niveau gebracht sinds 1987. Californië kan het licht niet eens aanhouden, maar is blij zijn elektriciteitsnet met de ‘allemaal elektrisch”-schema. Daar is niets ‘betaalbaars’ aan. Ondertussen willen Bill Gates en vrienden op Harvard de zon blokkeren.


8. Fatsoenlijk werk en economische groei

“Bevorder aanhoudende, inclusieve en duurzame economische groei, volledige en productieve werkgelegenheid en fatsoenlijk werk voor iedereen. Als we het scheppen van banen bevorderen met uitgebreide toegang tot bancaire en financiële diensten, kunnen we ervoor zorgen dat iedereen de voordelen van ondernemerschap en innovatie krijgt.”

Wat gebeurt er?
Deze is waarschijnlijk de meest bizarre van allemaal. Ze doen alles wat in hun macht ligt om economieën over de hele wereld te laten crashen, zodat ze over iedereen kunnen heersen, zijn erin geslaagd weg te komen met de grootste overdracht van rijkdom in de geschiedenis, en hoewel ze ondernemers vertrappen, is de enige reden waarom ze willen dat iedereen toegang heeft tot een bank is zo dat ze in de gaten kunnen worden gehouden en de uitgaven onder controle kunnen worden gehouden, waardoor een gehoorzame digitale burger ontstaat.

9. Industrie, innovatie en infrastructuur

“Bouw veerkrachtige infrastructuur, bevorder inclusieve en duurzame industrialisatie en stimuleer innovatie. We moeten innovatieve duurzame technologieën bevorderen en zorgen voor gelijke en universele toegang tot informatie en financiële markten.”

Wat gebeurt er?
In de VS hebben ze een infrastructuurwet van 1,2 biljoen dollar aangenomen om het slimme netwerkcontrolesysteem te bouwen. Dit gebeurt in talloze landen over de hele wereld. Verpakt als ‘gemak, veiligheid en duurzaam’, is het enige dat ‘gelijk’ is, dat de miljardair-globalisten achter deze plannen elk hun deel nemen.

10. Verminder ongelijkheden

“Verminder de ongelijkheid binnen en tussen landen. Een te groot deel van de rijkdom van de wereld is in handen van een zeer kleine groep mensen. Om naties te laten floreren, moeten gelijkheid en welvaart voor iedereen beschikbaar zijn – ongeacht geslacht, ras, religieuze overtuiging of economische status.”

Wat gebeurt er?
BlackRock, Vanguard en State Street bezitten bijna elke bedrijfstak en elk bedrijf met dezelfde corrupte miljardairs die als belanghebbenden binnen deze industrieën opereren, dus ja, ‘de rijkdom van de wereld is zeer zeker in handen van een zeer kleine groep mensen.’ Als het toestaan ​​van deze monopolies neerkomt op ‘gelijkheid en welvaart die voor iedereen beschikbaar is’, zou dat voor iedereen de eerste aanwijzing moeten zijn dat de wereld wordt opgelicht.


11. Duurzame steden en gemeenschappen
“Maak steden en menselijke nederzettingen inclusief, veilig, veerkrachtig en duurzaam.”

Wat gebeurt er?
Hoe “veilig” hebben steden zich de afgelopen jaren gevoeld met de vooraf geplande sociale ontwrichtingsexperimenten om groepen zoals Antifa en BLM te vormen en uit te rollen om rellen te veroorzaken, steden te vernietigen en geweld te plegen? Terwijl ze opzettelijk kleine bedrijven en kleine steden in de buitenwijken sluiten, ruimen ze de massa op naar de steden waar ze hun slimme netwerkcontrolesysteem hebben opgebouwd en waar investeerders huizen hebben opgekocht om ze om te zetten in huurwoningen. Daarom willen ze dat iedereen op een veilige plek zit. digitale ID en willen dat alle mensen, producten, hulpbronnen en voedselproducten worden gevolgd en getraceerd via de blockchain. Dit geeft hen de mogelijkheid om toegang, uitgaven, reizen, thermostaten, energieverbruik, voedsel en gezondheidszorg te controleren.

12. Verantwoorde consumptie en productie

“Zorg voor duurzame consumptie- en productiepatronen. Onze planeet heeft ons voorzien van een overvloed aan natuurlijke hulpbronnen, maar we hebben ze niet op een verantwoorde manier gebruikt en verbruiken momenteel veel meer dan wat onze planeet kan bieden.”

Wat gebeurt er?
Ruim 640 miljoen acres of 28% van al het Amerikaanse land is eigendom van de federale overheid. De miljardairs, oftewel 1%, hebben de hulpbronnen gebruikt die niet door de federale overheid worden gecontroleerd, om daarvan te profiteren en hun macht te behouden om nieuw noodzakelijke industrieën te produceren, terwijl ze burgers de schuld geven van ‘te veel consumeren’. Ze stappen over op synthetisch vlees en genetisch gemodificeerde producten, waar ze allemaal in investeren of eigenaar van zijn, omdat burgers ‘te veel consumeren’.


13. Klimaatactie

“Neem dringend actie om de klimaatverandering en de gevolgen ervan te bestrijden. Klimaatverandering is een reële en onmiskenbare bedreiging voor onze hele beschaving. De gevolgen zijn zichtbaar en zullen catastrofaal zijn, tenzij we nu actie ondernemen. Door middel van onderwijs, innovatie en ‘naleving’ van onze klimaatverplichtingen kunnen we de noodzakelijke veranderingen doorvoeren om de planeet te beschermen. Deze veranderingen zullen enorme kansen bieden om onze infrastructuur te moderniseren.”

Wat gebeurt er?
Een van de grootste op angst gebaseerde bedrog aller tijden om een ​​industrie te creëren die niet alleen de corrupte miljardairs rijker maakt, maar ook wordt gebruikt om de toegang tot stroom en energievoorziening te controleren, ingebouwd in bewaakte elektrische voertuigen die allemaal zijn aangesloten op het slimme elektriciteitsnet, om traditionele landbouw en het naar binnen brengen voor genetisch bewerkt voedsel, om het beleid op federaal niveau te veranderen, grote investeringsmaatschappijen eisen van bedrijven dat ze gehoorzamen en hun faciliteiten aanpassen zodat ze de investering waard kunnen zijn, en een klimaatscore zal doorwerken in ieders sociale score om bepalen hun toegang tot en uitgaven in de wereld. Decennia lang zijn hun ‘klimaatverandering’-voorspellingen van onheil en somberheid verkeerd geweest, en toch blijven ze met elk decennium dat verstrijkt hetzelfde verhaal naar voren brengen, ondanks het feit dat de wereld niet in vlammen opging.

14. Leven onder water

“Behoud en gebruik op duurzame wijze de oceanen, zeeën en mariene hulpbronnen voor duurzame ontwikkeling. Oceanen en zeeën bedekken 70 procent van onze planeet en we zijn ervan afhankelijk voor voedsel, energie en water. We moeten ze beschermen… en onmiddellijk beginnen met het verantwoord beheren en beschermen van al het zeeleven over de hele wereld.’

Wat gebeurt er?
De goedkeuring door de FDA van genetisch gemodificeerde zalm, viskwekerijen en aquaponics is een andere industrie die zich ontwikkelt voor extra controle over het voedsel.


15. Leven op het land

“Bescherm, herstel en bevorder het duurzame gebruik van terrestrische ecosystemen, beheer bossen duurzaam, bestrijd woestijnvorming, stop landdegradatie en keer deze om en stop het verlies aan biodiversiteit. Het is de sleutel tot ons voortbestaan.”

Wat gebeurt er?
Ze hebben bossen en land gebruikt om surveillanceprogramma’s uit te rollen die de hele VS bestrijken, ze hebben ons land en onze mensen tientallen jaren blootgesteld aan giftige chemicaliën, waarbij Monsanto een van de grootste spelers was, en ze kopen het land voor zichzelf op.

16. Vrede, gerechtigheid en sterke instellingen

“Bevorder vreedzame en inclusieve samenlevingen voor duurzame ontwikkeling, zorg voor toegang tot gerechtigheid voor iedereen en bouw effectieve, verantwoordelijke en inclusieve instellingen op alle niveaus. Compassie en een sterk ‘moreel kompas’ zijn essentieel voor elke democratische samenleving. We moeten ervoor zorgen dat we sterke instellingen hebben, ‘mondiale’ rechtvaardigheidsnormen en een streven naar vrede overal.’

Wat gebeurt er?
Ze raakten me kwijt op het ‘morele kompas’. Er zijn twee rechtssystemen in de VS. Het ene is voor de corrupte globalisten die in alle onderstaande rapporten aan bod komen, en het andere is voor burgers. Dat blijkt duidelijk uit de hoeveelheid witwaspraktijken en misdaden tegen de menselijkheid die hebben plaatsgevonden terwijl er geen gerechtigheid werd gediend. Ze hebben heel hard gewerkt om mensen in zoveel mogelijk groepen te verdelen, wat het tegenovergestelde is van ‘inclusief’. Verdeel en heers is hun doel. Kijk maar eens hoe goed ze dit hebben bereikt, en hoeveel mensen erin zijn gevallen.

17. Partnerschappen voor de doelstellingen

“Versterk de implementatiemiddelen en revitaliseer het mondiale partnerschap voor duurzame ontwikkeling. Internationale investeringen en steun zijn nodig om innovatieve technologische ontwikkeling, eerlijke handel en markttoegang te garanderen. Om een ​​betere wereld te bouwen moeten we ondersteunend, empathisch, inventief, gepassioneerd en vooral coöperatief zijn.”

Wat gebeurt er?
Met ‘coöperatief’ bedoelen ze ‘gehoorzaam’. Met ‘partnerschappen’ bedoelen ze de corrupte globalistische miljardairs die gehoor geven aan hun marionettenspelers, en regeringen die belastinggeld overdragen om het slavernijsysteem op te bouwen. Met ‘empathisch’ bedoelen ze zichzelf en elkaar. Met ‘gepassioneerd’ en ‘inventief’ bedoelen ze de sensatie van de macht die ze bezitten en de uitvindingen die ze zullen blijven doen om de mensheid tot slaaf te maken.

Ze creëren een crisis en doen vervolgens alsof ze te hulp komen met oplossingen die allerlei nieuwe industrieën zullen creëren om de boel te redden. Zij bezitten die industrieën, verdienen er miljarden aan, en met elke nieuwe creatie proberen ze de mensen te bezitten.

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Commentaren
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

©Silent Warriors 2024

Privacy / Cooky Policy

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account